Readynez Norway Blog

Fremtiden tilhører de som er klare for den

Syv trinn som hjelper å kjempe med sikkerhetsspørsmål

leave a comment »

Høy profilerte sikkerhetsbrudd på selskaper som Sony, Nintendo, og selv CIA har gjort narr av de såkalte ”sofistikerte sikkerhetssystemer” hos dem. Det viser oss bare hvor sårbare vi er mot godt utformede kriminelle angrep.

Sikkerhetsbrudd kostet selskapene titals millioner av kroner verdt av data, for ikke å nevne den flekken de fikk på sitt rykte.

Det er veldig viktigt for bedrifter beskytte seg selv. Følgende er noen gode tips å starte med:

  1. Se tilbake: Gå et år tilbake og tenk om hva er den svakeste linken i din sikkerhet. Det kunne være en ny nettleverandør, nye ansatte, en ny programvare osv. Tenk over hvordan dette kan muligens påvirke din sikkerhet.
  2. Gjennomgang og uppdatering: Sikkerhetsprosedyrer kan fort bli foreldet som de også ofte gjør. Arranger et møte med HR og IT, og gå gjennom med dem at uppdateringer er viktige i jevne mellomrum.
  3. Gi veiledning til nye ansatte: Gi veiledning til nye ansatte om sikkerhet. Hver eneste skulle vite sine rettigheter og om ting som ikke er tillatt med tanke på sikkerhet.
  4. Backup: Sikre at din bedrifts backup er fullt funskjonell.
  5. Hold borte fra spam: I November 2011, en av 255 emails hadde noen type malware og en av 8,300 var målrettede angrep rettet mot enkeltperson eller firma.
  6. Cloud Computing: Flere og flere bedrifter tar i bruk Cloud Computing i form av lagring data og applikasjoner som kjører.

Tenk som en hacker: Vi har vunnet EC-Council ATC of the Year Award, og har lært mennesker hvordan hacke i bare 15 minutter. Certified Ethical Hacking kurs lærer deg til å tenke som en hacker og hjelper å finne smutthull på sikkerhet i deres bedrift.

Reklamer

Written by Readynez

februar 17, 2012 kl. 9:37 am

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: